Blagovne znamke

Logo_SELENE_144

 
 
 

Perilo za oblikovanje postave

Perilo za oblikovanje postave

Perilo za oblikovanje telesa, ki omogoča prikriti določene pomanjkljivosti ali poudariti  tiste obline, ki po trenutno veljavnih modnih zapovedih morajo biti poudarjene, ni nekaj novega, saj se je nosilo tudi že v preteklosti. Pomembna novost današnjega perila za oblikovanje telesa pa je, da je tudi ta vrsta perila s pomočjo uporabe sodobnih materialov in najnovejših tehnologij izdelave postala udobna za nošenje, kar pa do sedaj ni bila značilnost tega perila. Sodobno perilo za oblikovanje telesa je naredilo ogromen korak na področju udobnosti nošenja ne da bi bila zaradi tega zmanjšana njegova osnovna funkcija. Navedena izboljšava se odraža v dejstvu, da se za nošenje tovrstnega perila odloča vse več žensk.

Tem zahtevam smo z našo ponudbo odgovorili tudi v podjetju RONDES. S pomočjo dveh vrhunskih dobaviteljev smo sestavili kolekcijo perila za oblikovanje postave, v okviru katere bo vsaka uporabnica lahko našla model, ki bo izpolnil vsa njena pričakovanja. 

Vabimo vas, da si našo ponudbo ogledate v priloženi pdf datoteki.

 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.