Blagovne znamke

Logo_SELENE_144

 
 
 
Spodnje perilo
V okviru našega izbora ženskega in moškega perila boste zagotovo našli tistega, ki bo najbolje izpolnil vsa vaša pričakovanja.
Spalni program
Klasične pižame zanjo in zanj, moderne (homeware)pižame, zapeljive spalne srajčke, udobne nočne halje; vse to in še kaj boste našli v naši bogati ponudbi.
Kopalke
Kopalke so tisti kos garderobe, ki združuje funkcionalnost perila ter vrhnjega oblačila in so zato pravi izziv za proizvajalce. Za vas smo na osnovi izkušenj izbrali blagovne znamke, ki ponujajo ravno to.
 
 

Naša ponudba

Področje oblačil zajema izredno širok spekter skupin izdelkov, katere se kreirajo na osnovi potreb sodobnega porabnika. Le ta je upravičeno postal vse bolj zahteven, zato smo našo ponudbo osredotočili na sledeča področja:

- Spodnje perilo

- Spalni program

- Kopalke

- Ostalo

Omejitev ponudbe na navedena področja, nam omogoča v največji možni meri slediti potrebam in željam potencialnih odjemalcev naših izdelkov.

 

 • Spodnje perilo

  Spodnje perilo

  Kljub temu, da je spodnje perilo kot oblačilo pretežno skrito, pa mu pri izbiri posvečamo izjemno pozornost. Dejstvo je, da je spodnje perilo tisto, ki je v neposrednem stiku z našo kožo zaradi česar mora izpolnjevati vrsto specifičnih zahtev, katere pri večini vrhnjih oblačil niso tako pomembne. Upamo si trditi, da je nakup modne bluzice verjetno precej manj zahtevna stvar kot nedrčka.

  Več »
   
 • Spalni program

  Spalni program

  Ugotavljamo, da je pojem "spalni program" postal nekako preozek. Aktualni modni trendi tudi na tem področju prinašajo novosti. Klasična pižama ali spalna srajca počasi izgubljata na pomenu in vse bolj dobivata zančilnosti oblačila v katerem smo lahko tudi udobno nameščeni na počivalniku po povratku iz službe ali pa v njem preživimo pretežen del deževnega nedeljskega jutra.

  Več »
   
 • Kopalke

  Kopalke

  Kako težko je izbrati prave kopalke se zavemo takrat, ko jih moramo zamenjati in kupiti nove. Dejstvo je, da gre za del garderobe v katerem smo najbolj razgaljeni in na očeh vsem. Kopalke naj bi torej prikrile vse tiste pomanjkljivosti, katere ne bi radi pokazali in istočasno poudarile tisto, kar nam povečuje našo samozavest. To pa je s tistimi nekaj kvadratnimi centimetri blaga težko doseči. Naša ponudba zajema širok spekter modelov, v okviru katerega boste zagotovo našli takega, ki bo v celoti izpolnil vaše želje. 

  Več »
   
 • Ostalo

  Ostalo

  Našo ponudbo dopolnjujemo s programom, ki ne spada med oblačila, jih pa zelo lepo dopolnjuje. Priložnost se je pokazala, ko smo po naključju navezali stike s proizvajalcem nakita iz biserov iz španskega  otoka  Mallorca. Kolekcija nežnega nakita iz perl, ki ga ročno izdelujejo oblikovalci blagovne znamke Perlas Sureda nadgrajuje našo ponudbo in jo tako naredi še bolj popolno. 

  Več »
   
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.