Blagovne znamke

Logo_SELENE_144

 
 
 
Udobje in dizajn
Udobje in dizajn
Za posebne trenutke
Za posebne trenutke
Detajli, ki ne bodo ostali neopaženi
Detajli, ki ne bodo ostali neopaženi
 
 

Žensko spodnje perilo

Dinamičen način življenja današnje ženske opredeljuje potrebo po raznolikosti perila. Naporen delovni dan zahteva perilo popolnoma drugih karakteristik kot tisto, ki je namenjen sproščujočemu popoldanskemu teku v naravi. Perilo je prilagojeno obliki postave. Cilj je poudariti tisto, kar se želi izpostaviti in prikriti pomanjkljivosti katere je bolje, da se čim manj opazijo. Proizvajalci perila so se hitro odzvali na želje in potrebe sodobne ženske in s pomočjo inovativnih materialov in uvajanja novih tehnologij v svoje proizvodnje procese lahko danes ponudijo vrhunsko perilo, ki zadovolji še tako zahtevno uporabnico.

Zgoraj navedeno je tudi osnovno vodilo pri formiranju naše ponudbe. Zato le ta vključuje več blagovnih znamk ženskega perila s katerimi lahko ugodimo večini potreb sodobne ženske. Vabimo vas, da si našo ponudbo ogledate skozi predstavitev posameznih blagovnih znamk, katere jo sestavljajo.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.