PROMISE - žensko perilo

Ponudbo ženskega perila PROMISE sestavljajo tri linije in sicer:

 • linija "EVERYDAY WEAR 365"
 • standardna sezonska linija
 • linija "LUXURY"

Vsaka od naštetih linij ima določene posebnosti, ki so opredeljene z njenim namenom.

 

Kolekcije

 • EVERYDAY WEAR 365
   

  EVERYDAY WEAR 365

  Kolekcija EVERYDAY WEAR 365 vključuje takoimenovane bazične modele, pri katerih je udobnost nošenja najbolj povdarjena. Gre za modele, ki zagotavljajo dobro počutje preko celega dne. Odlikujejo jo čiste linije ter gladki osnovni materiali. Na voljo je v treh osnovnih barva: beli, črni in kožni.

   
 • PROMISE the new underwear experience
   

  PROMISE the new underwear experience

  Kot večina blagovnih znamk tudi PROMISE pripravi dve kolekciji na leto, ki tudi na področju perila vključujeta splošne modne trende za za določeno sezono. Oblikovalci tako tudi v področje perila lahko vključijo barvne in oblikovne zapovedi aktualnih modnih tendenc.  

   
 • LUXURY
   

  LUXURY

  Že samo ime kolekcije pomeni, da linija LUXURY predstavlja neko nadgradnjo sezonski kolekciji PROMISE. Oblikovalcem se dovoli sprostiti njihove fantazije in tako dobimo unikatne modele perila, ki potešijo želje tudi najbolj zahtevnih uporabnic.

   
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.